Suolahuone

  Jätä kiire ja stressi oven ulkopuolelle

Hoito on erittäin rentouttava. Suolahuone yllättää valkoisuudellaan. Tuntuu kuin astuisit suoraan talviseen ja lumiseen  luontoon, vaikka todellisuudessa siellä on normaali huonelämpö.

Voit tulla yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Max 5 henkilöä kerrallaan.

  

Hoito

 

Suolahuone on nimensä mukaisesti suolaa lattiasta kattoon. Generaattori pölyttää suolapölyä ilmaan, jota hengitellään syvälle keuhkoihin ja hengitysteihin. Hoito perustuu siihen, että negatiivisesti varautuneet hiukkaset kulkeutuvat syvälle keuhkorakkuloihin ja ihohuokosiin, tuhoten bakteereja ja saaden aikaan luonnonmukaisen puhdistusreaktion.

 

Kenelle

Suolahoito sopii ennaltaehkäiseväksi hoidoksi kaikille, jotka haluavat lisätä luontaista vastutuskykyään sekä hoitaa hengityselimistöään tai ihoaan, vaikka varsinaista sairautta ei olisikaan!

Käynti suolahuoneessa edeltävästi parantaa hapenottokykyä esim. urheilu/hiihtosuorituksen aikana ja suorituksen jälkeen rentouttaa.

Erityisesti hyötyvät henkilöt, kenellä on:

astma, pitkittynyt nuha tai yskä, poskiontelotulehduksia, korvatulehduskierre, krooninen hengitysteiden sairaus, allergiaoireita, atooppinen iho, psoriasis, yms.

Sivuvaikutuksia hoidolla ei juuri ole. Sopii myös lapsille.

Suositeltavaa:

urheilijat, kuntoilijat, tupakoitsijat, huonosta sisäilmasta, pakokaasusta ja ilmansaasteista kärsivät, pöly- ja homealtistuneet, laulajat, opettajat, luennoitsijat ja kaikki, jotka käyttävät työkseen ääntään.   

 
 

Suolahuonehoito kestää 40 min / kerta. Hoitoaika riippuu hoidettavan iästä ja hoidon vaikeusasteesta. Paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla. Hoitokertoja 5-10 sairaudesta riippuen. Hoidot annetaan mielellään peräkkäisinä päivinä tai 2-3 x viikossa. Tiheä hoitojakso estää tulehdusaineiden uudelleen voimistumisen hoitokertojen välillä.

Voit tulla omissa vaatteissa tai jos iho-oireita, niin riisuen esim. pikkuhoususilleen tai uimapuvussa.

Istut mukavasti kuunnellen rauhoittavaa musiikkia, hengitellen suolapölyä ja nauttien maisemasta. Hoito vähentää hengitysteiden oireilua pienentämällä limakalvojen turvotusta, helpottaa hengenahdistusta esim. astmassa. Tehostaa lääkehoitoa, sillä pitää limakalvot kunnossa. Karaisee hengitysteitä esim. maantie- ja siitepölyä vastaan.

Rauhoittaa kuivaa ja kutisevaa ihoa. Suolapöly imee ympäröivästä ilmasta kosteutta itseensä. Tämän ansiosta iho pysyy kosteana ja kimmoisana. Samalla suolalla on desinfioiva vaikutus.

Rentouttaa, nukut paremmin ja kuorsaus vähenee.

 
 

    Hinnasto 

Suolahuonehoidot:

 kerta aikuinen  20€

 5 kertaa  90€

 10 kertaa  170€

 alle 12v  10€

  alle 6 v. aikuisen seurassa

 

 Suolahuone + Jalkakylpy     25 €

 

- Eläkeläiset, työttömät, astma- ja allergialiiton, hengitysyhdistys Helin ja psoriasisliitonjäsenet - 10%

- Ruka Mustalammen mökeissä majoittuvat - 10%

- Kerää 5 hengen porukka, 18 € per henkilö

- Isommille ryhmille KYSY TARJOUSTA ,mahdollista saada pientä purtavaa

Lämmin Lätäkkö - Jalkakylpy suolahieronnalla      28 € / 30 min.

Suolahuoneen yhteydessä myymälä, jossa esim. luonnonmukaisia, lisä- ja säilöntäaineettomia hoitotuotteita, lahjatavaroita.

Ajanvaraus p.0400-172122           Aina en pääse vastaamaan

Laita viestiä                      rukamustalampi@gmail.com